Ductus project- en programmamanagement

Experts die je helpen!.

Project- en programmamanagement

Verlangt u naar no-nonsense begeleiding van uw project of verandertraject? Maak kennis met Ductus, uw vertrouwde partner in project- en programmamanagement. Met een scherp oog voor toegevoegde waarde in alle sectoren met complexe projectvraagstukken op het snijvlak tussen business en IT, hebben we vooral onze sporen verdiend in de bankenwereld, bij de overheid en in het verzekeringswezen.

Binnen deze complexe werelden kijken we met trots terug op succesvolle trajecten bij diverse opdrachtgevers. Ons ervaren team van consultants put uit diepgaande kennis en jarenlange praktijkervaring om samen met u de aanpak van een project of programma te bepalen en vervolgens de realisatie van het afgesproken traject tot een succesvol eind te brengen.

 

Managen van Projecten en Programma's

Of het nu gaat om advies in het voortraject, een partnerselectie, het bouwen van de business case, het opstarten van een nieuw project of het aangaan van de uitdaging om een vastgelopen of slechtlopend project vlot te trekken, onze projectmanagers staat paraat om uw leiderschap te versterken en uw projecten te laten slagen. Samen bepalen we meest passende aanpak bij uw organisatie en zorgen we voor een vervolg waarbij u op onze consultants kunt vertrouwen voor heldere communicatie over de status en voortgang van uw projecten.

Interimmanagement, Coaching en Advies.


Heeft u een uitdaging op het gebied van het managen van projecten binnen uw organisatie? Uitval van sleutelspelers die verantwoordelijkheid dragen voor uw portfolio van projecten en teams van projectmanagers? Behoefte aan coaching voor uw minder ervaren projectmanagers of leidinggevenden? Ook hier kunnen de consultants van Ductus u helpen door op tijdelijke basis in te springen als afdelingshoofd of als projectmanagement coach. Afhankelijk van uw specifieke uitdaging bepalen wij samen met u de beste aanpak en lossen wij uw probleem op.

 

 

Kies voor Ductus en ontdek de kracht van doeltreffend project- en programmamanagement